27 mei 2019

Het carillon speelt nieuwe melodie├źn

In de maand juni zullen er weer twee nieuwe uur programma’s te horen zijn op de automaat van het carillon. Het ene uur draait een Sonata van Mattheson en op het andere uur krijgt u alvast een voorproefje van een heel bijzonder concert dat zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 15 juni om 14.30 uur. Tijdens dit concert zal er met name veel filmmuziek te horen zijn. ‘We are the champions’ is een knipoog naar onze overwinning tijdens het Songfestival en tevens is dit nummer te horen tijdens het concert met carillon en Brassband Almere. Mocht u wensen hebben voor op de speelautomaat dan kunt u contact opnemen via onze contact pagina.

20 mei 2019

Zomerserie beiaardconcerten 2019

U bent van harte welkom op onze volgende zomerserie concerten. Toegang gratis en in de tuin naast de kerk is een luisterplaats ingericht.

Zaterdag 15 juni 2019 15.00 uur

Gerda Peters in samenwerking met Brassband Almere

Beiaardier Gerda Peters geeft concert in st. Agathakerk Beverwijk Brassband Almere
Gerda Peters Brassband Almere